30 min kvällen innan
10 min på morgonen
1 rund tårtbotten alt. formfranska
Lager 1.
1 hg hackade räkor
1 hackad lök
2 dl majonäs
2 dl creme fraich
Lite hackad dill
Lager 2
2 hg leverpastej
0,5 dl bostongurka
0,5 dl crème fraiche
Lager 3.
1,5 hg rökt strimlad skinka
1 rivet äpple
1 purjolök
2 dl majonäs
Garnering:
2 dl majonäs
Ost
Skinka
Ruccolasallad
Skivade äppelbitar
Dela tårtbottnen i 4 delar eller använd formfranskan i fyra lager. Bred på de olika fyllningarna och täck sedan tårtan med ett lager majonnäs. Låt den stå i kylen över natten under ett lager plastfolie.
Bättra på majonnäsen morgonen efteråt och garnera med ost, skinka och ruccolasallad och äppelbitar.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar